2011-12-19 09:02:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - nem ártana egy kis szabadság

Napi horoszkóp december 19.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

 

Nem ártana beiktatnia egy kis szabadságot még az ünnepek előtt. Úgy tűnik ugyanis, hogy az ünnepek alatt talán még több elfoglaltsága lehet, mint egyébként. Ez jó is meg, rossz is. Ám gondolnia kell a családjára is.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A szerelemben felhős napok következnek: de termékenyítő lehet az eső, ezt ne feledje. Sok mindent meg kell beszélniük, és ehhez bizony a vitatkozás elengedhetetlen. A lényeg a hangnem, és az, hogy a végén mindig kibéküljenek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Talán rossznak értékeli a mai napját, de minden rossz, nehézség egyben tanulságul is szolgál a későbbikre nézve. Mint a tanár: ami a jó tanulónak gyönyörűség, a rossznak ütleg és szigor. Erre gondoljon, ha nehézségei vannak.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha becsapták, azért nem kell önmagát hibáztatnia. Sokkal nagyobb a bűne annak, aki az orránál fogva vezette önt. Azért az emberekben való bizalmát nem szabad feladnia néhány hazug miatt. Csak most már van némi emberismerete.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az ármányos nők behálózzák életét. Hogy miért, azt talán ők maguk sem tudják. Vannak emberek, akiknek minden információ fegyver és manipulációs eszköz. Legyen hát óvatos, hogy kinek fedi fel a titkait. De ne ítélkezzen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Jó lenne, ha végre kihasználná a képességeit, és nemcsak rabszolgaként dolgozna valami értelmetlen munkahelyen. Talán ideje lenne elgondolkoznia a saját vállalkozás megalapításán. Még ha egyelőre csak mellékesként is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Szerencsés napja lehet, habár semmi különös esemény, izgalom nem várható. Már az is boldogító, ha a munkájában nagyobb haladást érhet el a nyugalomnak köszönhetően. A nyugodtsága a családtagjaira is átárad: törődjön többet velük!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Önre nem jellemző módon ma naivnak és hiszékenynek bizonyulhat. Sajnos van valami, amin már nem változtathat, de tekintse ezt a tapasztalatot tanulópénznek. Ha még megteheti, kérjen tanácsot egy jó baráttól, vagy társától, partnerétől!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Zseniális ötlettel lepheti meg környezetét. Nagyon kreatív, kár lenne ezt a napot robotolós munkára pazarolnia. Persze, ami halaszthatatlan, annak meg kell lenni, de hagyjon magának időt az alkotásra is. A gépeket inkább kerülje!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Sikeres napja lehet, legalábbis a környezete végre értékelni fogja erőfeszítéseit. Ha belül mégis hiányérzete van, az azért, mert önnek a siker kevésbé fontos, mint a belső béke. Hogy ezt megtudja, volt szüksége erre az elismerésre.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagy csalódás érheti a mai napon. Ezt úgy is értékelheti, hogy feltárult ön előtt az igazság a maga teljességében és valóságosságában. Ez pedig mindenképp szép. És még lehet, hogy nem is a teljes igazság. Mert az odaát van.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Biztonságban tudja magát, és önnek ez mindennél fontosabb, különösen érzelmi téren. Több helyről is kedvező híreket kap, és a magánéletében is szinte kisüt a nap. Karrierjében jelentős esemény közeledik, talán már érzi az előszelét.

 

 

Napi horoszkóp

(Astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: